Not known Facts About batin lelakiJika mengalami sembelit dan kurang makan sayur, saya juga syorkan untuk mencuci usus bagi menghilangkan kerak yang melekat pada dinding usus yang boleh mempengaruhi penyerapan zat nutrisi dari Phytax.

Perkara utama dalam tempoh pemulihan masalah diabetic issues yang kami praktiskan ini, anda disarankan agar  Cease dulu pengambilan gula putih termasuklah susu pekat manis dalam minuman seharian jika mampu, jika tak mampu sila HADkan.  

Sebarang perubahan pada format iklan yang telah diluluskan perlu mendapatkan kelulusan semula daripada LIU terlebih dahulu. Permohonan pindaan boleh dikemukakan dalam tempoh dua (2) bulan dari tarikh kelulusan iklan.

Be sure to include your name or maybe a pseudonym after you publish a comment. Nameless responses might be deleted.

Bila zakar anda terdedah pada daya tarikan yang berterusan, sel-sel pada zakar akan berpecah dan bertambah, ini menyebabkan penambahan tisu zakar. Pembesaran ini akan mengakibatkan panjang dan ukur lilit zakar bertambah.

Why have I received a warning letter with regards to an ad published by my firm Regardless that the advertisement would not have any abnormal medical claims?

Your recently viewed things and featured tips › View or edit your browsing history

Anda mungkin pernah melihat bagaimana lubang telinga kita dibesarkan dengan regangan, seperti kaum-kaum yang mengamalkannya di Sabah & website Sarawak. Juga bagaimana kaum asli yang tinggal di pendalaman Amazon menggunakan tanduk haiwan untuk memanjangkan zakar mereka dengan teknik regangan ini.

Testimony is just authorized for read more goods registered under the category of 'X'. Any testimony by associates of the general public from the ad should have a 'consent letter of testimony’.

Bolehkah method pengurangan berat badan disiarkan tanpa kelulusan LIU sekiranya ia hanya memaparkan rutin senaman dan program diet plan?

The MAB isn't going to control ads associated with companies made available from Health facilities offered that no clinical providers are advertised.

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

Semua ubat berdaftar mesti mempamerkan nombor pendaftarannya pada label atau pembungkusannya. No. pendaftaran dimulakan dengan huruf ‘MAL’ diikuti dengan eight digit nombor dan di akhiri dengan huruf-huruf yang menunjukkan kategori pendaftaran produk tersebut iaitu :

Pernahkah anda melihat atau mendengar sesetengah kaum sabah dan sarawak memakai subang yang berat untuk website tujuan memanjangkan telinga mereka?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *